Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
september 09, 2016

WOB verzoeken deel 2

Beste lezers en lezeressen,

Op 28 augustus jl. heb ik u o.a. bericht over de uitspraak van de Raad van State m.b.t. WOB verzoek van Frank Jansen. Naar aanleiding daarvan is er door juristen gereageerd. Onderstaande links zeggen genoeg daarover. Wel even taai om te lezen maar toch de moeite waard. De term noot is in juridisch jargon “Jurisprudentie Gemeenten”:

noot-1

noot-2

Hoe Paul Kemperman daar en op andere blunders van de gemeente Zevenaar reageert kunt u lezen op https://wijdoendatzo.wordpress.com/

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?