Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
juli 29, 2017
Written by , Posted in Lokale politiek

Babberich, daar moet je wezen

Beste lezers en lezeressen,

Als je het maar over laat aan de bevolking, dus geen bemoeienissen van betweters uit de politiek, dan gaat het vaak goed. Zo ook in Babberich. Daar werd door het verenigingsleven in Babberich een waar festijn georganiseerd. Muziek en foodtrucks gaan goed samen en dat bleek ook hier.

Ik ben daar vandaag naar toe gegaan. Het was ontspannend, leuke band en veel te eten en natuurlijk drinken. De sfeer was uitermate gezellig en ontspannend en alles kwam ten goede aan de meeste verenigingen in Babberich zoals SV Babberich, de lokale carnavalsvereniging De Schuumneuzen, St. Jan in Babberich en last but not least, ook voor het in stand houden van het Kulturhus De Borg in Babberich waar veel van het Babberichse verenigingsleven plaats vindt.

Kortom, een goed initiatief dat naar ik hoop niet alleen publiciteit brengt maar ook geld in het laatje. Dus geen handje op houden voor de Babberichse verenigingen maar zelf de handen uit de mouwen steken. Goed voorbeeld doet goed volgen zal ik maar zeggen.

Het was begonnen op vrijdag 28 juli om 16.00 uur. Vandaag (zaterdag) 29 juli en zondag 30 juli is het festival vanaf 12.00 uur geopend. De locatie? Op het veld tegenover aan De Zwanenwaay 28. De toegang? Gratis natuurlijk.

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?