Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
september 06, 2017
Written by , Posted in Uncategorized

Blundercity (deel 2)

Beste lezers en lezeressen,

De motie die Paul Freriks in gaat dienen zal er als volgt uit gaan zien:

Beste Griffie
 
Zou u de aankondiging van de motie willen verspreiden onder de deelnemers aan de raad van 27 september.
 
 
 
 
Motie van Afkeuring
 
Inleiding.
 
Het niet tijdig betalen van griffierechten waardoor wij als Gemeente Zevenaar buitenspel zijn komen te staan bij het windmolenproces was  voor de fractie van Sociaal Zevenaar de druppel die de emmer deed overlopen.
Denkend aan die collegeleden die een raadsonderzoek blokkeerde waardoor de raad het middel van raadsenquete uit de kast moesten trekken, het gehakkel met de kinderboerderij, de warboel bij de school aan de Plantanenlaan, het GVL debacle ook financieel , het leerlingenvervoer en vul uw eigen opmerkelijke gebeurtenissen in.
 
Voor de fractie van Sociaal Zevenaar is de maat vol. Het mogelijke gevolg van de motie aan het college (minus de burgemeester) is het vertrek van het college. Een lastige tijd zo vlak voor de verkiezingen. Maar dat is het ook met 6 maanden of een jaar. Strategische redenen mogen niet van doorslag zijn in de beoordeling van een college.
 
Conclusie:
 
De gemeenteraad van Zevenaar,
 
bijeen ter vergadering op 27 september 2017
 
Spreekt haar Afkeuring uit over het huidig college. (minus de burgemeester)
 
De fractie van Sociaal Zevenaar,

 
P.J.M. Freriks
 
Fractievoorzitter

 

Jammer, maar meer zit er niet in denk ik. Een motie van wantrouwen voor het gehele college zal geen draagvlak krijgen. Dan moet het college opstappen. Deze motie haalt het misschien wel.

2 Comments

  1. Klaas Klomps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?