Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
september 07, 2017
Written by , Posted in Lokale politiek

Blundercity heeft een waakhond nodig (deel 3)

Beste lezers en lezeressen,

Een trouwe lezer of lezeres, ik weet het niet meer, schreef mij n.a.v. het krantenartikel/interview van vandaag in de Gelderlander met Albers en Hendriksen het volgende:

“Hallo Louis. Ik vraag mij af waarom er geen communicatie-adviseur bij de gemeente Zevenaar werkt, die amateurs zoals deze wethouders, verteld dat dit soort stupide interviews verre van handig zijn.”

Ik vond dat een leuke reactie, vandaar deze foto van de waakhond die de communicatie cyclus gaat bewaken. Let op. Ze lijkt een oogje toe te knijpen maar dat is letterlijk bedoeld. De zon was nogal fel. Maar wees gerust. Ze hoort, ruikt en ziet alles heel scherp.

De waakhond voor de gemeente Zevenaar zodat ze in het gemeentehuis geen blunders meer uithalen. Goed idee?

1 Comment

  1. Bert Boonman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?