Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
januari 07, 2018
Written by , Posted in Uncategorized

PERSOONLIJK BERICHT

Beste lezers en lezeressen,

Helaas ben ik al een tijd uit de running zoals men dat wel noemt. Helaas voor mij dan want misschien vinden velen dat een zegen. Dat kan natuurlijk ook nog.

De reden waarom ik al heel lang niet meer gereageerd heb d.m.v. columns komt door het feit dat bij mijn echtgenote darmkanker is geconstateerd en uitzaaiingen naar de lymfeklieren. Velen van u kunnen zich wellicht indenken dat ik niet echt direct in de stemming was om columns te schrijven. Als het beroepsmatig geweest zou zijn dan had ik wellicht wel moeten schrijven maar daar is gelukkig geen sprake van. Ik zal binnenkort zeker weer wat publiceren.

Het wordt nog steeds geen transgender aanhef. Het blijft dus gewoon: “Beste lezers en lezeressen”.

Sorry voor deze late reactie maar ik was even niet in staat om hier in het openbaar op in te gaan.

Ik dank u voor uw begrip.

met vriendelijke groet,
Louis Jansen

NB: Bovenstaande foto is genomen tijden de boswandeling met Weimaraners vorig jaar in Ugchelen.

10 Comments

  1. Bert Boonman
  2. jan van der veer
  3. Rinus Claus
  4. Gerard Hendriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?