Welkom op mijn blog! Lees hieronder mijn berichten over de lokale, provinciale en landelijke politiek.

standard
mei 26, 2015
Written by , Posted in Algemeen

Deze week geen blog of column

Helaas voor mijn trouwe lezers en lezeressen deze week geen tekst. Door veel werkzaamheden moest ik dat even laten schieten. Mijn tegenstanders zullen blij zijn. Maar… juichen jullie nu niet te vroeg.

Een aantal van die tegenstanders vinden dat ik als ex-bestuurder mijn mond moet houden, dus geen artikelen schrijven over zaken waar ik zelf deelgenoot van ben geweest. Een beetje dom toch van die mensen, want dat zou inhouden dat ik bijna mijn leven lang (hoe lang dat duurt weet ik natuurlijk niet) niets zou mogen schrijven. De redenatie van de tegenstanders berusten op echte onzen vind ik. Wel leuk om te lezen ondanks dat.

Waarschijnlijk zijn zij zo bang omdat ik de waarheid over hen schrijf, juist omdat ik in de keuken heb gestaan. Toentertijd had ik ook mijn uitgesproken mening en die stak ik toen ook niet onder stoelen of banken of collegetafels. Natuurlijk, iedereen neemt in zijn/haar leven beslissingen waarop als er later op teruggekeken wordt, voldoende op af is te dingen. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Dus, fanatieke tegenstanders, jullie zullen niet verschoond blijven van kritiek als dat in mijn ogen terecht is natuurlijk. Er zijn zoveel ex-politici die zelfs boeken schrijven over hun politieke leven en ook die zijn niet altijd even objectief, en daar zal ik mij vast ook aan schuldig maken. Mijn (je eigen) mening is al subjectief op zich. Trouwe lezers en lezeressen. Tot over een week. Ik heb het gevoel dat er dan genoeg te schrijven is.

Aan me hoela Algemeen belang Alweer de Ruiter asielzoekers en overspannen reacties Bestuurs cultuur denderen door de raad fiets veilig Foutje bedankt Heel lokaal Het waait behoorlijk Hoe gaan we met elkaar om? Inhalen Babberichseweg verboden kultuur met een k Lijden en leidingen omissie over communicatie Recht door zee salamitactiek Stemrecht veel gedoe Verkiezingsstunt vervolg 2 Vrij fietsen Winkelhart onder Angerlo Zeurende raadsleden?